עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/06/2011 | 11:37 | מאת: דליה

ד"ר ישי רון שלום רב, אני בת 50+, סובלת מעצירות כרונית יותר מ30 שנה, משתמשת כ30 שנה בלקסטיב קומפאונד במינונים גבוהים מאוד (6 כדורים ביום 3 פעמים בשבוע... אני יודעת שזה מאוד לא מומלץ אבל רק כך יש לי יציאות וכאלה שאינן קשות מאוד. אציין גם שאני סובלת מפיסורה, נותחתי בעבר וכעת שוב יש לי כאבים ודמם). לצערי החברה הפסיקה לייצר את התרופה, ולכן אני זקוקה בדחיפות לתחליף מיידי בטרם תגמר לי הכמות שנותרה לי. מה אתה ממליץ לעשות? תודה רבה מראש!

דליה שלום ניתן להשתמש בנורמלקס \ לבולאק \ לקסעדין. הייתי מתחיל בסדר הזה

06/07/2011 | 10:02 | מאת: רונית

הי דברי איתי בנייד , סבלתי כמוך עש שגילתי את צמחי פלא מ חברה 050-6408480

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול