תרומת ביצית בארץ וההשלכות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/09/2016 | 22:44 | מאת: תמי

ערב טוב ד"ר , אני בכמה ימים אחרונים שקלתי בתרומת ביצית משלי , אני מדפדפת וקוראת כל מנה כתבות ומחקרים , כמו כולנו אשמח לקבל ממך תשובה מה ההשלכות עבר תרומה זו ? אם הגוף שלי או רחם נפגעים ? ובאיזה מכון / בי"ח / קליניקה פרטית אתה ממליץ שאני יפנה ? ומה התהליך ? ואם זה נעשה חוקי , כולל תשלום לתורמת עם חתימות של סודיות מוחלטת ?

25/09/2016 | 17:00 | מאת: לינה

גם אני מעוניינת לתרום ביציות. ראיתי שצריך לעבור ועידה, מה בידיוק שואלים בה? באיזה בית חולים בחיפה אפשר לבצע? תודה

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות