הפרשת הורמון בטא לאחר השרשה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/08/2016 | 14:34 | מאת: אורית

שלום רב, רציתי לדעת כמה ימים לאחר ההשרשה מופרש הורמון בטא בדם ומהי הכמות ההתחלתית. בנוסף, מאיזה יום של המחזור ניתן לבדוק בטא בשתן באמצעות מקלון? תודה, אורית

17/08/2016 | 17:35 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורית שלום רב, הבטא מופרש לדם שבוע ימים לאחר ההשרשה. את בדיקת הבטא בשתן אפשר להתחיל לבדוק כ-14 יום לאחר ההשרשה כדי שהתשובה תהיה ודאית לכאן או לכאן. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות