החזרת עוברים - מספר שאלות מטרידות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/08/2016 | 22:19 | מאת: לי

שלום רב, אני בחורה בת 44. לפני יומיים הוחזרו לי שני עוברים טריים ביום 2. זהו תהליך הIVF השמיני שאני עוברת. רציתי לדעת: 1. האם אוכל לטוס בימים הקרובים, או שמא הטיסה תפגע בהליך ההשרשה? 2. האם ניתן לבצע בדיקת בטא פחות מ12 ימים לאחר ההחזרה? 3. כמה ימים לאחר ההחזרה מתבצעת ההשרשה? 4. עד איזה שבוע של ההיריון מותר לטוס מבלי להסתכן בהפלה? תודה רבה

10/08/2016 | 19:04 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ללי שלום רב, הרי תשובות לשאלותייך: 1. הטיסה איננה פוגעת בתהליך ההשרשה במקרה שלך כי ההשרשה מתבצעת ב-3 הימים הראשונים לאחר ההחזרה ואין מניעה מטיסה לחו"ל. 2. לא מומלץ לעשות בדיקת בטא פחות מ-12 יום אחרי ההחזרה כי התשובה לא תהיה חד משמעית. 3. 3 ימים. 4. אם ההריון הוא תקין אין הגבלה בשבועות ההריון המוקדמים ביחס לטיסות. חברות התעופה מאשרות טיסות עד שבוע 28 להריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

17/08/2016 | 21:20 | מאת: לי

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות