זריקת פרוגסטרון ריטרד לעומת זריקת גסטון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

13/07/2016 | 10:29 | מאת: דנה

שלום פרופסור, עברתי החזרה אחת של עוברים קפואים בתרומת ביצית שלא צלחה. תכנית טיפול נוספת (ללא החזרה) לא הניבה תוצאות רצויות (רירית הרחם הגיעה רק ל-5.5) והיום קיבלתי תכנית חדשה. התוכנית החדשה כוללת מתן תרופות פרוגינובה, אוטרוגסטן וזריקת פרוגסטרון ריטרד 500 מ"ג אחת כל שלושה ימים. בפעם הקודמת קיבלתי זריקת גסטון 50 מ"ג פעם ביום. השאלה שלי, נשארו לי 12 אמפולות של גסטון. האם אני יכולה להמשיך להשתמש בהן ורק כשיגמר לעבור לפרוגסטרון ריטרד? הזריקות בתוקף כמובן ועולות מאוד יקר וחבל לי לזרוק אלא אם כן אי אפשר להשתמש בשתיהן מבחינה רפואית. תודה רבה מראש

13/07/2016 | 17:15 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלום רב, אין ספק שאת יכולה להשתמש בצורה משולבת עם זריקות גסטון (שדרך אגב אזלו מהשוק) והינן מאוד יעילות ולהמשיך בזריקות של פרוגסטרון ריטרד פעמיים בשבוע. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות