עשיתי טעות ואני בשבוע 15+5 הריון ראשון ולחוצה מאוד

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

22/06/2016 | 09:25 | מאת: גאיה

(לאחר 5 הפלות )ואכלתי במסעדה!!! לצערי גיליתי כי המטבח שלהם מטונף!!! וכבר היה מאוחר מידי... עד כמה עלי להיות בלחץ שנידבקתי ממשהו, מחיידקים או וירוסים? אי קולי? סלמונלה? האם יש בדיקת דם שאוכל לעשות? יש לציין כי אין לי שלשולים והקאות בעקבות זה. תודה רבה על תשובתכם

29/06/2016 | 18:21 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגאיה שלום רב, במידה ואין שום סימנים קליניים של חום, שלשולים והקאות אין שום חשש שנדבקת באחד הגורמים הפתוגניים למרות המטבח הלא נקי. אני ממליץ בחום להירגע ולצאת מהלחץ. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות