זמן התחלת פרוטוקול ארוךא

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/05/2016 | 07:39 | מאת: אנונימית

שלום רב, הבנתי שפרוטוקול ארוך מתחיל ביום ה 21 לוסת שזה שבוע לאחר הביוץ. האם גם בביוץ קצר (יום 11) ההנחיה היא להתחיל ביום ה 21 או שבמקרים כאלו החישוב משתנה ומתחילים את הפרוטוקול מוקדם יותר? תודה מראש

15/05/2016 | 18:25 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, במידה והמחזורים הוסתיים נעים בין 25-28 יום, מומלץ להתחיל את הפרוטוקול הארוך ביום 21 של המחזור. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות