פרוטוקול הקפאת ביציות - שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

06/11/2015 | 12:26 | מאת: שילה

שלום רב מתחילה פרוטוקול לקראת שאיבה עבור הקפאת ביציות. התבקשתי לקחת ב 7 ימים הראשונים גלולה (בדרך כלל לוקחת אותה בערב בסביבות 9) ולאחר סיום 7 ימים מלאים להמתין 4 ימים ולהגיע לבדיקת דם ואולטרסאונד. לצערי אתמול בערב (הלילה ה4 ללקיחת הגלולה) שכחתי לקחת אותה. מייד לקחתי אחת ברגע שנזכרתי (11 בבוקר). האם לקחת בערב את הגלולה של היום החמישי כרגיל? האם יש בעיה? אודה למענה בדחיפות כדי לדעת מה לעשות בערב.

09/11/2015 | 17:52 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשילה שלום רב, אין שום בעיה לקחת באותו היום 2 גלולות ולאחר מכן להמשיך כרגיל. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות