כמעט שבועים לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/06/2014 | 10:18 | מאת: אילנית

בוקר טוב פרופ' בשבוע החולף היו לי כאבים בחלק התחתון של הבטן.. אני לא יודעת מה זה היה וגם הייתי מאוד עייפה בשבוע האחרון. ראיתי שבתגובה אחרת ענית למישהי ש"ההשרשה מתבצעת ב-3 הימים הראשונים לאחר ההחזרה." מה זה אומר כל מה שקרה לי במהלך השבוע? מחר יש לי בדיקת דם לראות אם נקלט

13/06/2014 | 10:44 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילנית שלום רב, התחושות שדיווחת עליהן אינן מכוונות לשום דבר ורק בדיקת הדם תוכל להוכיח באופן חד משמעי באם הטיפול הצליח או לא. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות