האם יש סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

18/04/2014 | 16:36 | מאת: מיכאל

עד כמה שהשאלה תשמע מוזר אני ממש מודאג מהעניין ומקווה לקבל מענה, אני בן 16 ואחותי בת 18, אוננתי במקלחת ואני לא חושב ששטפתי את כל הזרע ואחותי נכנס להתקלח מיד אחרי, האם יש איזשהו סיכוי שהיא תכנס להריון? והאם באופן דומה יש סיכוי להריון אם אוננתי בשירותים ומישהי מבני משפחתי נכנסה מיד אחרי? המון תודה

30/04/2014 | 19:32 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיכאל שלום רב, היה רגוע, אין שום סיכוי בשני המקרים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות