לפני IVF

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

01/04/2014 | 10:18 | מאת: אלה

שלום, אני מנותחת בטבעת בקנה הושת (לפני 20 שנה עברתי את הניתוח) רציתי לשאול - האם התהליך להרחבת הטבעת לפני ההרדמה זה הריון ראשון (בת 38) למה זה כלכך חשוב וגם התהליך כלכך מסובך... איך עוברים את זה?

01/04/2014 | 19:51 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאלה שלום רב, לצערי השאלה איננה ברורה. אנא נסחי אותה שנית ואשתדל לענות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

02/04/2014 | 09:00 | מאת: אלה

אני בת 38 לפני IVF ראשון. לפני 20 שנה עברתי ניתוח gastric ring . המליצו לי לשחרר את הטבעת 48 שעות לפני ההרדמה. 1. למה זה דרוש? 2. כיצד מתבצע התהליך השחרור הטבעת? (האם זה עוד ניתוח) 3. האם אפשרי לקיים את הIVF ללא שחרור הטבעת? תודה מראש

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות