תחליף לזריקות קלקסן

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

02/02/2014 | 09:00 | מאת: פיבי

אני בהריון בשבוע 7. רציתי לברר החל ממתי אני צריכה לקבל את זריקות הקלקסן? האם זו זריקה יומיומית? או האם ניתן לקחת פעם ביומיים או שלושה? האם זה לכל ההריון? והכי חשוב - האם יש כדור שניתן לקחת במקום הזריקות?? אני סובלת מאוד מהזריקה.היא כואבת לי מאוד.

05/02/2014 | 19:26 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לפיבי שלום רב, בכדי שאוכל לענות לך לגבי מועד נטילת זריקות הקלקסן עלי להבין ולדעת מה הסיבה למתן זריקות אלו. לאחר מידע לגבי האבחנה אכל להתיחס לשאלתך. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות