בחורה לחוצה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

09/12/2013 | 10:28 | מאת: neta

שלום רב, רציתי לדעת כמה זמן (בערך..) לוקח מהפגישה הראשונה ועד השאיבה וההחזרה? יש לי תור בסוף החודש ואני כבר רוצה שכל זה יהיה מאחורי.

17/12/2013 | 20:02 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנטע שלום רב, הספירה לאחור של מועד השאיבה מתחילה מהיום הראשון של הוסת בחודש בו את עוברת טיפול. בדר"כ לוקח בין 12-14 יום מיום תחילת הזריקות (יום 3 של המחזור) ועד למועד השאיבה. ההחזרה מתבצעת בדר"כ 3 ימים לאחר השאיבה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות