בטא נמוכה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/12/2013 | 20:06 | מאת: מיקי345

ערב טוב, אני 12 יום אחרי החזרת עוברים בבדיקת דם הבוקר יצא לי בטא 18. הרופא אומר שזה גבולי. האם יש לי עוד סיכוי להריון בריא ותקין? אשמח לשמוע תגובתך

17/12/2013 | 20:28 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיקי שלום רב, רמות הבטא ההתחלתיות הינן נמוכות ביותר ובדר"כ מתאימות להריון כימי. יחד עם זאת תוארו מקרים שעם בטא כזה התבסס הריון תקין שהוביל עד ללידה. אי לכך עלייך להמשיך לעקוב אחרי רמות הבטא לפי הנחיית הרופא המטפל וההחלטה לגבי טיב ההריון עפ"י התוצאות שיתקבלו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות