שאלה בפוריות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

04/11/2013 | 18:49 | מאת: דנה

שלום פרופ' דב, האם בגלל שעברתי ניתוח להסרת שרירן הרחם שלי למעלה? אם הרחם למעלה זה מפריע להיכנס להריון ?? אגב, ב-12/2010 עשיתי היסטרוסקופיה התשובה הייתה: רחם בעל גבולות סדירים. אודה לתשובתך המקצועית. דנה

08/11/2013 | 15:58 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלום רב, ככלל רחם בעמדה גבוהה באגן, בייחוד אחרי ניתוח, לא צריך להפריע להתבססות של הריון במידה והחצוצרות פתוחות וכל הגורם המכני הינו תקין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות