שאלה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

21/10/2013 | 23:42 | מאת: דנה

שלום פרופ' פלדברג, האם עובי רירית 10 מ"מ תלת שכבתית ואידטרדיול 286 מאפשר להחזיר עוברים?? כמה צריך להיות אידטרדיול כדי לעשות החזרת עוברים? אשמח לקבל תשובה תודה

22/10/2013 | 18:35 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלום רב, אין ערך מדוייק של אסטרדיול שמתאים להחזרת עוברים. האינדיקציה העיקרית היא מבנה ועובי הרירית ולפי הנתונים שמסרת התנאים הינם אופטימליים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות