המלצה לתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/10/2013 | 00:21 | מאת: דנה

שלום בנות יקרות, מי עברה תרומת ביצית ואיזה רופא טיפל בך, רוצה לקבל המלצות על רופאים טובים. מה הבדל בין רופא פרטי לבית חולים?? משהו היה אצל פרופ' משיח?? אודה לתשובה

20/10/2013 | 10:05 | מאת: עדי

אני מכירה מישהי שנמצאת בתהליך של תרומת ביצית. היא ניסתה כבר פעם אחת וזה לא הצליח. כעת היא מנסה דרך מקום שנקרא אמבריון אינטרנשיונל. לא יודעת מה יקרה אבל בנתיים היא מאוד מרוצה מהיחס שהיא מקבלת (נקווה שזה הכל ישתלם לה בסוף)

21/10/2013 | 22:26 | מאת: דנה

תודה על התשובה עדי. את יודעת איפה עושים באמבריון בארץ או בחו"ל, מה הם מצעים? עלות? וכו'. איפה היא טופלה פעם ראשונה? תודה מראש

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות