העם עישון פוגעה המשך

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

06/10/2013 | 17:42 | מאת: אילנה

שלום לך פרופסור דב פלדברג! יש לי שאלה אני מנסה להיכנס להיריון ב אוםן טבעי ו אני מעשנת חצי קובסה ב יום העם זה פוגעה לקליתת היריון?\ ה עם יש לי עוברים מוקפאים ו ברצוני להחזיר אותם העם עישון יכול ליגרום לאי קליתה של מוקפאים? תודה רבה

08/10/2013 | 17:51 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילנה שלום רב, בדר"כ עישון של כמות סבירה של סיגריות איננו משבש את קליטת ההריון ואת התפתחותו בשלבים המוקדמים. מקובל לחשוב שעיקר השפעת הניקוטין הינה על משקל הילוד שהינו נמוך משמעותית לגבי האמהות שאינן מעשנות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות