מה זה אומר? ערכי בטא

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/08/2013 | 13:23 | מאת: Yaya

שלום רב היום קבלתי את התשובות האלה מזה אומר? ESTRADIOL (E-2) 5999 pmol/L PROGESTERONE 115.4 nmol/L BETA-HCG 34 IU/L האם יש מצב שזה יתקדם לחיוב?תודה

10/09/2013 | 19:56 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, מזל טוב, את בהריון שנראה תקין לחלוטין עפ"י הנתונים הראשוניים. מומלץ לחזור על 3 מדידות של בטא בפערים של יומיים כדי לצפות בהכפלות של ערכים שמצביעות על התבססות תקינה של הריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות