אנדומיטרין כמעקב הפלה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

27/07/2013 | 22:29 | מאת: מיטל

שלום רב, אני אחרי החזרה שניה. בהחזרה הקודמת נקלט העובר אבל הופסק ההריון בגרידא כי לא היה דופק. הפעם נקלט גם כן אבל הבטא לא עולה כמו שצריך וכניראה לא מתפתח תקין. האם האנדומיטרין שנתן כתמיכה מונע כרגע הפלה טיבעית של העובר? תודה

13/08/2013 | 19:00 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיטל שלום רב, מאוד ייתכן שהנרות של אנדומטרין אכן מונעים את ההפלה הטבעית. המלצתי החמה היא להתייעץ עם הרופא המטפל ולבקש אישור להפסקת התמיכה ע"י הנרות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות