אולטרה סאונד לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/07/2013 | 16:01 | מאת: אפרת

שלום רב פרופ' פלדברג, ב-30 ליוני עברתי החזרת עוברים, ב-14 ליולי בבדיקת בטא התבשרתי לשמחתי שאני אכן בהריון! ב-16 ליולי הבטא הכפיל את עצמו וקצת יותר אפילו. שאלתי היא: נתבקשתי לעשות בדיקת אולטרסאונד ב-23 ליולי בבוקר. האם זה לא מוקדם מידי? מה בעצם ניתן לראות שלושה שבועות ויומיים אחרי ההחזרה? תודה רבה מראש, אפרת

23/07/2013 | 20:49 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאפרת שלום רב, בתאריך שנקבע לך את תהיי בשבוע 6 להריון, מועד בו ניתן לראות ולהדגים שק בחלל הרחם. אי לכך, מועד קביעת האולטרסאונד הינו מתאים ותקין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות