כאבים שבוע מההחזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

14/07/2013 | 15:21 | מאת: יעל

שלום רב, אני שבוע אחרי החזרה של עובר טרי בין 3 ימים. היום התעוררתי לכאבי בטן תחתונה עמומים שהלכו והתחזקו, ותחושת נפיחות וכובד באיזור בטן תחתונה. אני לא חוששת שזה מחזור כי עוד יש זמן, מה האפשרויות? תודה

23/07/2013 | 20:59 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלום רב, הכאבים יכולים לנבוע מגירוי שחלתי או מגורמים אחרים כך שקשה מאוד להתייחס לשאלתך באופן מדוייק בלי לקבל פרטים נוספים כמו מספר הביציות שנשאבו, הפרוטוקול התרופתי בהשראת הביוץ וכו'. אשמח להתייחס לשאלתך לאחר השלמת כל הפרטים הללו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות