ערכי בטא אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

10/07/2013 | 18:27 | מאת: מיכל

שלום רב, עברתי החזרה של עובר מוקפא בן 5 ימים. כבר באותו הלילה יכולתי לחוש כאבי בבטן תחתונה. יום/יומיים אחרי החלו בחילות (הייתי ללא תמיכה הורמונלית כי זוהי החזרה על ביוץ טבעי). היה איחור של יומיים הלכתי לדיוק בכדי להעביר את הבחילות ובכדי לחזק השתרשות שעה אחרי הטיפול, הפסיקו הבחילות והחלו כאבי בטן בוקר למחרת קיבלתי מחזור יום אחרי קבלת המחזור ערכי הבטא היו 3 e2 123 PROG 1.7 האם יתכן והיתה השתרשות וערכי הבטא החלו לעלות והדיקור הפסיק את זה? כאמור הבחילות נעלמו מיד עם התחלת כאבי בטן. האם ערכי בטא יורדים בכזו מהירות במידה ואכן היתה קליטה של העובר? אני יודעת ש-3 זה נחשב שלילי. תודה

23/07/2013 | 21:10 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיכל שלום רב, לצערי המחזור הטיפולי הזה לא הצליח להניב הריון ואין שום קשר בין הדיקור שעברת לבין תוצאות הטיפול. אי אפשר להתחקות אחר תחושה של בחילות בטווחים כל כך קצרים ולהסיק מכך מסקנות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות