IVF תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/05/2013 | 10:49 | מאת: לימור

בוקר נפלא אחרי החזרת עוברים מתרומת ביצית הוחזרו 2 עוברים בדרגה 1 חלוקה של 8 בתאריך 19/5/13 כאשר מחזור אחרון היה ב 1/5/13 אני מקבלת תמיכה של 4 כדורי אסטרופם 200 מג ביום וגינאלי מדבקה של אברול 1 לשלושה ימים ועוד כדור שאיני זוכרת את שמו 3 פעמים ביום וגינאלי (אסטרופם בעצם התחלתי לקבל כהמ ימים אחרי התחלת המחזור) שאלה 1 - האם התמיכה מעקבת מחזור? מכיון שהמחזור שלי סדיר כל 28 יום... ואין שום סימן שאלה 2 - ביומיים האחרונים יש לי בחילות ורגישות בחזה בצורה שלא זכורה לי, גם לא לפני מחזור.. האם זה בגלל התמיכה שאני מקבלת... שאלה 3 - האם אי קבלת המחזור והסימפטמים שרשמתי בשאלה 2 יכולים לתת תקווה או שעדיין מוקדם לדעת אני רוצה לציין שנאמר שהעוברים יפים מאוד ואף הוקפאו 2 תודה ויום נפלא

29/05/2013 | 11:00 | מאת: לימור

31/05/2013 | 18:13 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ללימור שלום רב, הפרוטוקול התרופתי שאת מקבלת הוא מצויין אחרי טיפול IVF עם תרומת ביצית. לפי כל הסימנים נראה שהטיפול הצליח. יחד עם זאת, לפרקים כל הסימפטומים יכולים להיות נעוצים בתכשירים התרופתיים שאת מקבלת. אי לכך, רק בדיקת רמת בטא בדם תתן את המענה האולטימטיבי להצלחה או אי ההצלחה של הטיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות