שאלה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/02/2013 | 11:03 | מאת: אתי

שלשום יום חמישי התחלתי בהזרקת הורמונים (מונופור 4 אמפולות ל- 4 ימים בינתיים). לקראת הפריה חוץ גופית. (הזרקה ראשונה ביום חמישי). היום יום שישי (יום שני לטיפול) בגלל ענין משפחתי לא שגרתי לא יצא לי להזריק. האם אפשרי להזריק ממחר לעוד 3 ימים או לוותר החודש לגמרי בגלל הפסוס של היום ולהתחיל טיפול חדש בחודש הבא? תודה

23/02/2013 | 20:56 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאתי שלומות, אנא תמשיכי להזריק עוד 3 ימים ותבצעי בדיקת אולטרסאונד ובדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון. במידה וכל הממצאים יהיו תקינים תמשיכי בטיפול ואין צורך להפסיקו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות