דימום אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/01/2013 | 10:55 | מאת: יונה

שלום אני כמעט שבועיים אחרי החזרה של שני עוברים טריים. לפני יומיים התחיל לי דימום שהתחיל בהפרשות חומות ואחכ התחזק לדימום אינטנסיבי אפילו יותר מוסת רגילה. האם יש טעם להמשך התמיכה? האם יש עניין לבצע בטא? יש סיכוי להריון? תודה

08/02/2013 | 17:35 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליונה שלומות, מאחר וחלק מהריונות ה-IVF מתאפיינים בדימום דמוי מחזור עלייך לבצע בדיקת בטא ורק לאחר ווידוא התשובה יש להחליט לגבי המשך התמיכה או הפסקתה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות