בחילות בוקר שבוע 16

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

20/01/2013 | 22:13 | מאת: רעות

שלום ד"ר ,אני נכנסתי לשבוע 16 ועדין עם בחילות בוקר ללא הקאות, רציתי לשאול האם זה לא אמור להשתפר?במשך היום אין לי בחילות בכלל, זה רק בבוקר כשאני קמה. רציתי לדעת האם זה יכול להימשך עד סוף ההיריון?תודה

27/01/2013 | 18:45 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרעות שלומות, בדר"כ הבחילות בהריון מתפוגגות בהדרגה החל משבוע 14 להריון. יחד עם זאת לפרקים הם נמשכים בעוצמה זו או אחרת במהלך שבועות מתקדמים יותר של ההריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות