שפעת

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/01/2013 | 09:31 | מאת: נויה

שלום, ביום חמישי ,לפני שישה ימים היתה לי החזרה של עוברים טריים באיכות טובה מאוד. לפני שלושה ימים יש לי כאבי גרון (כאב מציק לא חזק מידי) מעט מצוננת לעיתים גלי חום , תחושה כללית של שפעת .לא מרגישה צורך לבלוע אקמול. האם זה יכול לפגוע בקליטת העוברים? עשיתי חיסון לשפעת לפני חודש וחצי. תודה

27/01/2013 | 18:48 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנויה שלומות, בדר"כ השפעת איננה פוגעת בהשרשת עוברים ב-IVF אלא אם לאישה יש חום גבוה. אין ספק שמומלץ לקחת אקמול אשר מוריד את החום, משפר מאוד את תחושת השפעת ואיננו גורם לשום נזק להריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות