13 יום אחרי החזרה ללא דימומים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/10/2012 | 08:49 | מאת: רונה חן

אני 13 יום אחרי החזרה עוברים היום בבוקר עשיתי בדיקת דם ומחכה לתשובה בצהריים האים יתכן הריון בכלל ולחכות לתשובה כי לא היה לי דימום השתרשות ככה הבנתי שצריך להיות כתמים במידה ויש הריון?

16/10/2012 | 19:20 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרונה שלומות, ברוב המקרים של הריון מוצלח אין דימומים של השרשה. התשובה האמיתית תנתן ע"י תוצאות בדיקת הבטא. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות