הריון מתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

13/10/2012 | 15:15 | מאת: levi

אני בת 42+ הריון ראשון מתרומת ביצית. בתחילת ההריון היו לי דימומים שהפסיקו לאחר מנוחה. הרופא נשים שלי שלח אותי למעקב/ייעוץ רופא להריון בסיכון גבוה. שאלה שלי מדוע? בגלל הגיל, תרומת הביצית, או, בגלל שאנחנו אחרים שנים של טיפולי ivf שלא צלחו. האם בהריון זה צריך התייחסות מיוחדת? תודה

16/10/2012 | 19:21 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, ללא ספק הרופא שלך צודק בגישתו המחמירה גם בגלל הגיל וגם בגלל הרקע הפריוני. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות