דימום בזמן המתנה לתשובה של IVF

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/09/2012 | 22:02 | מאת: אני

חג שמח, אני בת 37, לאחר נסיון שני של החזרת מוקפאים . עקב החג - נדחתה לי בדיקת הדם ליום רביעי כאשר למעשה כבר ביום שישי הייתי צריכה לבדוק. מזה יומיים אני מדממת , לדעתי המחזור היה צריך להגיע אך מתעכב בגלל שלוקחת אסטרופם ואנדומטרין . עברו כבר 15 ימים מאז ההחזרה, האם בדיקה ביתית תוכל להגיד לי אם אני בהריון ? מדובר בנסיעה בת שעתיים ביום רביעי כדי לקבל תשובה שלילית כפי הנראה .

18/09/2012 | 16:02 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, דימום לאחר טיפול IVF יכול לבשר מצב של הריון צעיר תוך כדי התבססות, או לסרוגין מצב של קדם מחזור ללא הריון. לדעתי בכל זאת רצוי לבצע בדיקת בטא בדם כדי לדעת את המצב לאשורו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות