הפריית מבחנה לזוג ללא נשואין

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/05/2012 | 02:21 | מאת: רז

ערב טוב. איני יודע אם השאלה היא במקום ובפורום הנכון, אבל מאוד חשובה לי. האם בתי החולים מאפשרים הפריית מבחנה לבחור ישראלי ועובדת זרה, יש לציין שאנו לא נשואים בשלב זה, אבל מכננים בעתיד . תודה על התשובה

12/05/2012 | 16:06 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרז שלומות, לפי מיטב ידיעתי אין מניעה לביצוע טיפול פוריות, במידה ושניכם רווקים עפ"י חוק ועפ"י המסמכים שברשותכם ובמידה ותחתמו על הסכם ממון מול נוטריון במסגרת היחידה שתטפל בכם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות