לפרופסור הנכבד תודה ושאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/04/2012 | 09:02 | מאת: אלירן

תודה לך על הכול. שאלה אני בשבוע 6 אבל מאוד עיפה ורוצה לישון. וישנה יותר. יש לי לפעמים סחרחורת וכול הזמן בחילות ולפעמים מקיאה. לא יכולה לאכול בשר והמון דברים שאהבתי לאכול לא יכולה להכניס לפה תודה האם זה בסדר

15/04/2012 | 19:43 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאלירן שלומות, כל התחושות שאת מציינת הינן תופעות של הריון בריא ותקין ונסוגות בהדרגה עד לשבוע 12 להריון. החזיקי מעמד ואני משוכנע שתוכלי לעמוד בכבוד בתקופה הקשה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** feldbergclinic.dpages.co.il ** ** עכשיו גם בפייסבוק ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות