שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/04/2012 | 16:16 | מאת: אלירן

אני בתחילת ההריון כרגע שבוע 6 לפני בדיקת דופק. בהתחלה היו לי כאבים בבטן תחתונה כמו לפני מחזור. וגודש וכאבים בחזה. כרגע לא מרגישה כלום לא כואב ולא כאבי חזה שאני נוגעת. רק בחילות זה בסדר?

14/04/2012 | 21:42 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאלירן שלומות, בכל הריון צעיר, בייחוד אחרי טיפולי פוריות יכול להופיע דימום בצורת הפרשה חומה ללא שום משמעות אמיתית לגבי המשך התפתחות ההריון. גם כאבים בבטן תחתונה הינו ממצא שכיח בהריון צעיר ותקין. אנא היי רגועה ותמשיכי במעקב צמוד ע"י הרופא המטפל. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** feldbergclinic.dpages.co.il ** ** עכשיו גם בפייסבוק ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות