שאלות IVF

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

02/04/2012 | 22:59 | מאת: שי

שלום פרופסור, רציתי לשאול מרגע פתיחת התיק תוך כמה זמן (בערך) אפשר יהיה להתחיל בהליך? במידה ומגיעים מראש עם כל הבדיקות וכל הבדיקות תקינות? (מבחינה ביוקרטית מתחילים מייד עם פתיחת התיק את ההליך או שיש עוד כמה תהליכים בדרך? תודה

03/04/2012 | 19:09 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשי שלומות, בדר"כ עם פתיחת התיק מוגשת בקשה לקופ"ח לאישור טופס 17 לשלבים א' ו-ב' של ביצוע IVF. במרכז הרפואי הרצליה ניתן לבצע את הדברים במקביל מבלי להפסיד חודש. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות