התייעצות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

02/04/2012 | 22:55 | מאת: איריס

שלום פרופ' פלדברג, ברצוני לתייעץ בהיסטרוסקופיה אבחנתית כל הפרמטרים תקינים מלבד אחד: תעלת הרחם - לא תקין (עקב ניתוחים קיסריים) האם אפשר להרות בממצא כזה? בממצא רשום צוואר רחם לא תקין (איסטומוצילה) ISTHMOCELE בתעלת הרחם. (עיוות של צוואר רחם?) אשמח אם תעזור, התור שלי לרופא הוא רק בעוד חודש. רציתי לשאול האם ידוע לך שעושים את התיקון הנ"ל בארץ? אם כן איפוא? (תיקון לאיסתמוצלה) לפני כשנה הצלחתי להרות בנסיון הראשון, אך התפתח שק ללא עובר האם לדעתך זה בגלל הממצא הנ"ל? עם ממצא כזה אפשרי להרות ללא ניתוח? אודה לך מאוד מאוד אם תוכל לעזור לי בתשובותיך.

לאיריס שלומות, ניתוח תיקון צוואר הרחם הינו ניתוח מורכב אך בהחלט ניתן לביצוע בארץ. התקשרי אלי לנייד 050-8481909, מייד אחרי חול המועד כדי שאוכל לשמוע פרטים מדוייקים ולהמליץ לך על הטיפול המתאים ביותר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות