מבחנת דם

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

26/02/2012 | 17:46 | מאת: ,nh

שלום , רציתי לשאול כמה זמן ניתן לשמור את מבחנת הדם שהובאה מהתורמת במקרר עד לביצוע הבדיקות הגנטיות

28/02/2012 | 19:37 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, אין הגבלה למשך הזמן שניתן לשמור את מבחנת הדם במקרר עד לביצוע הבדיקות הגנטיות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות