קצב עליית הבטא

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

19/02/2012 | 14:15 | מאת: מיקה

שלום רב, עד מתי הבטא אמורה להכפיל את עצמה? באיזה שבוע מומלץ ללכת לבדיקת אולטרסאונד? תודה

21/02/2012 | 19:50 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיקה שלומות, לאחר שהבטא חוצה את תחום ה-2,000 יחידות מומלץ לבצע בדיקת אולטרסאונד כדי להגדיר שק וקוטב עוברי בחלל הרחם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות