מה גובה הבטא ההתחלתי שמעיד על הריון?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/02/2012 | 12:31 | מאת: ענת

שלום רב. עשיתי בדיקת בטא 12 יום אחרי החזרה. הבטא היא 5 ואני מבינה שזה אומר שאין הריון למרבה הצער... אבל הייתי שמחה לדעת לפעמים הבאות, מה גובה הבטא (בבדיקה הראשונית) שממנו והלאה זה עשוי להעיד שיש הריון? תודה רבה. ענת

17/02/2012 | 19:05 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לענת שלומות, בטא חיובי נחשב מעל לערך של 10 יחידות. בדר"כ במידה ומדובר בהריון התחלתי תקין של עובר אחד, הבטא לאחר 12 יום יהיה בין 40-80 יחידות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות