קצב עליית בטא

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/02/2012 | 12:30 | מאת: מיקה

ביום ה- 14 לביוץ בטא 362, לאחר יומיים 830, לאחר יומיים 1900. האם יש סוכוי להריון מרובה עוברים? האם יש קשר בין קצב עליית הבטא להריון מרובה עוברים?

18/02/2012 | 15:37 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיקה שלומות, ללא צל של ספק קיים חשד סביר להריון מרובה עוברים בגלל הבטא ההתחלתית שהייתה גבוהה מאוד וקצב העליה שהינו גבוה בהרבה מההכפלות הרגילות של הבטא בהריון בן עובר אחד. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות