החלק הפונדלי של הרירית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

12/02/2012 | 07:53 | מאת: דפנה

שלום ביום שישי במעקב זקיקים זקיק 14 ורירית 4 תלת שכבתית. היום,יום א' במעקב במקום אחר,זקיק 18 ורירית 6.5 בחלק הפונדלי שלה. ששאלתי אם היא תלת שכבתית אמרה לא ממש. מה זה אומר? האם צריך להטריד? הרירית שלי תמיד תלת שכבתית ואיך יכול להיות שהיתה 4 היתה תלת שכבתית וכעת לא.

12/02/2012 | 18:06 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדפנה שלומות, אני משוכנע שהשוני בהגדרת הרירית שלך נובע מבודק אחר וממקום אחר. אנא אל תהיי במתח ואני משוכנע שהכל בסדר כי הזקיק גדל והרירית גדלה בהתאם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות