שאלה חשובה תעזור

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/02/2012 | 09:49 | מאת: אלירן

אם צריך להעביר זרע מבית חולים אחד לשני איך מעבירים באיזה כלימי מספק אותו האם אפשר תרמוס רגיל המרחק שעה נסיעה. 2 מרשמים של הרופא המטפל צריך להעביר לרופא משפחה כדי לקבל את ההנחה בקופה מכבי? צריך איזה מכתב אישור לבית המרקחת מה התאליך אשמח לתשובה יש לך נסיון רב

12/02/2012 | 18:09 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאלירן שלומות, את הזרע מבי"ח לבי"ח ניתן להעביר בתרמוס רגיל גם כשמרחק הנסיעה הינו שעה או יותר. את מחצית השניה של השאלה פשוט לא הבנתי. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות