האם הריון חוץ רחמי?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

09/02/2012 | 16:32 | מאת: יעל

שלום בנסיון התרומה האחרון שלי אחרי 12 יום בטא 14, אסטרוגן קטן מ-200 ופרוגסטרון 21. כעבור יומיים בטא 71 וכעבור עוד יומיים בטא 221 ופרוגסטרון 19. אח"כ התחיל לרדת. האם הפרוגסטרון הנמוך מלמד על הריון חוץ רחמי או לא בהכרח?

09/02/2012 | 16:34 | מאת: יעל

12/02/2012 | 18:31 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלומות, פרוגסטרון נמוך איננו בהכרח מלמד על הריון חוץ רחמי ורצוי לתת תמיכה של פרוגסטרון כדי להעלותו לרמות גבוהות. לאחר מכן יש להמשיך במעקב עם אולטרסאונד וגינלי וכשרמות הבטא תעבורנה את טווח 1,500 יחידות, יש לבצע שוב אולטרסאונד וגינלי כדי להגדיר המצאותו או אי המצאותו של שק הריון בחלל הרחם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות