הנצה ומיקרומניפולציה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/02/2012 | 14:40 | מאת: אתי

שלום, אני בת 45 עברתי מס טיפולי הפריה ורציתי לדעת מתי מחליטים על הנצה או מיקרומניפולציה, יתרונות וחסרונות, מה מתאים לבנות גילי שמייצרות בין 5-6 ביציות לאחר טיםול הורמונלי? האם יש רופאים שיודעים לטפל בשיטות טיפול חדשניות בתחום?אבקש לציין שבטיפול האחרון היו לי 2 הפריות 8 תאים ללא שברים ובטיפולים קודמים לא יותר מ 15% שברים דרך טיפול מומלצת בהתאם לניסיותך תודה רבה!אתי

08/02/2012 | 14:42 | מאת: אתי

ישלי ילד 1 טיפול הפריה ראשון בן שנתיים, היו לי 2 הריונות - אחד כימי והשני - העובר הפסיק להתפתח בשבוע 8 - נראה לי חשוב להוסיף אנפורמציה זו להודעה הקודמת שלי. ממתינה לתשובתך המהירה,אתי

08/02/2012 | 23:10 | מאת: אתי

האם ניתן לבעלות את הסיכויים לשרשה והתפתחות היריון תקין?

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות