רמות פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

05/02/2012 | 15:50 | מאת: מיקה

יומיים אחרי ביוץ עם אוביטרל הפרוגסטרון היה 190. לאחר 5 (שבוע מהביוץ) פרוגסטרון ירד ל-65. האם זה אומר שההריון נכשל? למה הפרוגסרון יורד?

12/02/2012 | 18:41 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיקה שלומות, הפרשת רמות הפרוגסטרון איננה קבועה ומתאפיינת בעליות וירידות בטווחים מסויימים, כך שירידה מ-195 ל-65 עדיין נחשבת כרמת פרוגסטרון ברמות תקינות ואיננה מצביעה על הצלחה או אי הצלחה של הטיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות