ביוץ ורמת פרוגסטרון-קצת מבולבלת

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/01/2012 | 11:48 | מאת: יעל

שלום יום ו' 20.1 בבדיקת זקיקים 9 זקיקים הגדולים 21. פרוגסטרון 2.8 LH-1.1 בשעה 14:00 לקחתי אוביטרל ביום א- בבדיקת פרוגסטרון על הבוקר- 21.4 איך רמה גבוהה כ"כ אם הביוץ אמור להיות ממש לפנות בוקר? האם ביוץ עם 9 זקיקים גורם לפרוגסטרון לקפוץ מיד? בד"כ בביוץ טבעי מיד אחרי 6-7 ואז מטפס. האם יכול להיות שהתחיל ביוץ לפני אוביטרל? אם כי תמונת ההורמונים לא מתאימה מנסה להבין

24/01/2012 | 20:26 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלום רב, לפי הנתונים שמסרת הביוץ לא התרחש לפני האוביטרל ורמת הפרוגסטרון מתאימה לתהליך ביוצי תקין לפי מספר הזקיקים, גודלם ומשך הזמן שעבר מאז הזרקת האוביטרל. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות