מעקב הריון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

06/12/2011 | 08:09 | מאת: לילך

ב -14/11 הוחזרו 3 עוברים מתרומת ביצית.אתמול 5/12 בטא 5614 .מתי ניתן לעשות א.ס למעקב שק הריון שק חלמון ודופק עוברי? תודה

13/12/2011 | 21:51 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ללילך שלומות, על פניה רמת הבטא הינה תקינה ומשלבת את העלייה המקובלת. עלייך להמשיך את כל הטיפול התמיכתי ולבצע אולטרסאונד לחיוניות של העובר במהלך השבועות הקרובים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות