נטילת אטרוגסטן

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

01/12/2011 | 13:37 | מאת: ענבל

שלום! שמעתי שנטילת אטרוגסטן אחרי שבוע 12 יכולה להזיק לעובר. האם נכון? תודה.

03/12/2011 | 17:01 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לענבל שלומות, נטילת אוטרוגסטן לאחר שבוע 12 איננה מזיקה לעובר אך גם אינה תורמת להמשכיות ההריון. אי לכך רצוי להפסיקו במועד זה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות