דקפפטיל ivf

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/11/2011 | 01:52 | מאת: מנאר

שלום לך אני בת שלושים עברתי עד כה 3 מחזורי ivf טריים ו3 מוקפאים על רקע של עקרות מצד בעלי מסיבה לא ידועה לראשון לספטמבר עברתי טיפול ivf טרי לאחר מיון זרע במעבדת ברטוב וקיבלתי פרוטוקול של דקפפטיל. דיכוי ארוך במחצית המינון I'm 3.75 וקיבלתי זריקותפירוגין הטיפול לא הצליח והייתה לי ביטא שלילית ב? 14/9 עד היום אני לא קיבלתי מחזור למרות שהמחזור שלי סדיר כל 32 ימים ועשיתי ביטא שהיה שלילי עד היום המחזור שלי באיחור חודשיים האם זה קשור לדקפפטיל במיוחד שזה פעם ראשונה שאני מקבלת תרופה זו ואם לא מה הסיבה אני מאד מודאגת ותודה רבה מראש.

16/11/2011 | 01:57 | מאת: מנאר

רק להוסיף שכל הטיפולים הם ללא הצלחה לא הושג הריון ולפי הבדיקות שעשיתי אני בריאה ואין לי בעיה גניקולוגית ובדיקת ההגמונים הייתה תקינה ויש לי תגובה טובה מאד לטיפולים שקיבלתי במהלך מחזורי הטיפול

19/11/2011 | 16:02 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למנאר שלומות, על פניו נראה שהאיחור הרב במחזור נובע מזריקת הדקפפטיל 3.75 שקיבלת בעבר. עלייך להבדק ע"י הרופא המטפל, לעבור אולטרסאונד וגינלי לשלילת ציסטות שחלתיות ובמידה והכל תקין לקבל כדורי פרוגסטרון כדי לגרום להופעת המחזור. עם קבלת המחזור אפשר להמשיך בטיפולי IVF. במידה שתרצי שאכנס לעומקם של דברים אשמח לראות אותך במרפאתי ולעזור בכל דרך אפשרית (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות