שאלה... מודאגת

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/11/2011 | 10:08 | מאת: מודאגת

שלום פרופסור. אני בת 30 לפני חצי שנה הפסקתי לקחת גלולות מאז לא שומרת. בחודש האחרון בעלי ואני מנסים לראשונה להכנס להיריון (בן זוגי גם הוא בן 30). היום הייתי אצל רופא הנשים שלי נכון להיום אני כ-15 יום לאחר המחזור. באולטרסאונד לא זוהה ביוץ. האם זה אומר שלא יהיה ביוץ החודש? הרופא ייעץ לי לנסות עוד חודשיים והיה לא מצליחים לשוב אליו לבדיקה עמוקה יותר ותישקל נטילת איקקלומין. האם אתה חושב שיש מקום לכך? אני מאוד מודאגת מהמצב אנו מאוד רוצים ילדים מחד אין סיבה ממשית לדאגה המחזורים שלי סדירים אם כי עם מעט דימום. אשמח לשמוע חוות דעתך במידת הצורך אשמח לבוא לייעוץ במרפאתך. תודה ושבת שלום!

12/11/2011 | 16:18 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למודאגת שלומות, קשה מאוד להביע דעה מנתונים חלקיים המתייחסים למחזור ביוצי בודד. לדעתי מאחר ואתם מנסים תקופה הריון, חבל על הזמן ויש להתחיל בבירור בסיסי המתייחס לשני בני הזוג. אשמח להפגש אתכם במרפאתי, לבדוק את שניכם ולערוך את כל הבירור המתאים אשר יבהיר את סיבת אי הפריון ואת הדרך לפתרון הבעיה (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות